ČOČKA PO ŠPANĚLSKÉM ZPŮSOBU.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / LUŠTĚNINY / 




INGREDIENCE: 400 g čočky, 40 g oleje, 2 cibule, 1 stroužek česneku, 150 g šunky nebo vařeného libového uzeného masa, 4 velká zralá rajčata, sůl, mletý pepř.

POSTUP PŘÍPRAVY: Předem namočenou čočku uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme na plátky nakrájenou cibuli, utřený česnek a na nudličky nakrájenou šunku nebo maso. Potom přidáme oloupaná a nakrájená rajčata a necháme rozdusit. Přidáme k čočce a společně povaříme. Nakonec ochutíme solí a pepřem a necháme přejít var. Podáváme s vejci uvařenými natvrdo a se salátem.



ČOČKA PO ŠPANĚLSKÉM ZPŮSOBU. ČOČKA PO ŠPANĚLSKÉM ZPŮSOBU.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1356 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz